Копродукции за динамичка градежна машина во Шангај.

Телефонска линија за национални услуги: + 86 21 67107702

EN
сите категории

Култура и вредност

Ти си тука : Дома>Бренд>Култура и вредност

Култура и вредност

Нашата мисија

● Обезбедете високо квалитетни производи и услуги за да создадете максимална додадена вредност за нашите клиенти

● Во чекор со времето за постојан развој и исполнете ја нашата одговорност кон општеството

● Подобрување на условите за работа за нашите вработени за да можат да ги реализираат своите самовредности

● Фокусирајте се на заштитата на животната средина и да се потрудиме да го одржиме природниот ресурс

нашата визија

Во потрага по сите кружни одлични перформанси да бидете пионер во индустријата за лесни градежни машини

Нашите вредност

● Извонредност

Посветеност

● Иновации

● Општествена одговорност